Politiques de privacitat


INTRODUCCIÓ

Ca l’Àvia és una empresa que seguint amb allò establert al Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i al Consell de 27 d’abril de 2016, relacionat amb el tractament de les dades personals i la lliure circulació de les persones físiques, ha desenvolupat procediments globals sobre l’ús de la informació privada per garantir la privacitat i la protecció de les dades de l’usuari.
Les nostres polítiques de privacitat compleixen les lleis i normatives aplicables a Espanya en relació a la informació de caràcter personal i no personal.

COM S’UTILITZA LA SEVA INFORMACIÓ?

Ca l’Àvia no es lucrarà amb la informació personal venent, llogant o prestant les dades obtingudes, tret que vostè autoritzi aquest ús o que la llei imposi la facilitació de les dades.
Ca l’Àvia no utilitzarà, ni compartirà la informació personal cedida per l’usuari a través d’Internet sinó per finalitats relacionades amb els escrits aquí. En cas de requerir les vostres dades per a altres fins, se us comunicarà i en sol·licitarà l’ús. Ca l’Àvia només compartirà la seva informació amb entitats associades i col·laboradors que actuïn en el nostre nom per subministrar el servei o la informació que vostè ha sol·licitat, consolidar l’emmagatzematge de dades i simplificar-ne la gestió.
Aquestes entitats i col·laboradors de Ca l’Àvia estan subjectes a la nostra Política de Privacitat pel que fa a l’ús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.

QUINA INFORMACIÓ RECOPILEM?

INFORMACIÓ NO PERSONAL

El nostre lloc web permet realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les vostres dades personals.
Tot i això, recopilem i reunim la informació sobre les pàgines visitades, l’ordre en què han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre altres dades perquè aquesta informació no està relacionada amb cap dada d’identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades de la nostra web i conèixer l’eficàcia de les nostres activitats promocionals.

INFORMACIÓ PERSONAL

Ca l’Àvia deixa a la vostra disposició alguns espais on podeu fer sol·licituds o expressar la vostra opinió.
Les dades d’identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon i informació sobre la vostra opinió i ús de diversos serveis.
Utilitzem totes aquestes dades per comprendre millor les vostres necessitats i oferir-vos un millor servei. Les dades personals contingudes al formulari seran conservades per l’entitat per temps indefinit o pel temps establert per la normativa aplicable a cada cas.
La signatura de la present sol·licitud consent expressament la comunicació de les seves dades per part de Ca l’Àvia amb entitats filials o associades, amb finalitats pròpies de gestió, així com per poder mantenir-lo informat de les novetats, activitats i projectes que es duguin a terme .

PER QUÈ RECOPILEM LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL?

COM PROTEGIM LA SEVA INFORMACIÓ?

Per garantir la seguretat de les vostres dades i impedir l’accés i divulgació de les vostres dades no autoritzades, així com per mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans de gestió online i offline (físics) per salvaguardar dades recopilades a través d’Internet.

ACCÉS A LA SEVA INFORMACIÓ

Vostè té dret a accedir a la seva informació personal, rectificar i suprimir-la en qualsevol moment, així com té dret a oposar-se al tractament de les dades. També teniu el dret de sol·licitar i obtenir el canvi de responsable de tramitació de dades. Per exercir aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

LLOCS WEBS DE TERCERS

La nostra Política de Privadesa només s’aplica als espais del lloc web controlats per Ca l’Àvia. Si haguessin enllaços a pàgines externes, és recomanable que consulteu la política de privadesa d’aquests llocs web abans de facilitar-vos dades de caràcter personal, ja que no som responsables de les seves polítiques.
Ca l’Àvia no ha revisat personalment tots els llocs web de tercers, no té cap control sobre ells i declina tota responsabilitat a aquests llocs, els seus continguts i les seves polítiques de Privacitat. Per això, no aprovam ni actuem en representació daquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.

COM CONTACTAR AMB NOSALTRES?

La seva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre les Polítiques de Privacitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

DADES DE CONTACTE

Ca l’Àvia
Carrer Sant Josep, 38
Sitges (08870)
Telf.: 633036153
Mail: calaviasitges@gmail.com