Nosaltres


La nostra història

Recordant vells moments

Benvolguts, em dic Álvaro Bravo i sóc un jove estudiant de Màrqueting i Comunicació digital. Emprenc aquest projecte principalment per recordar i honrar les meves àvies, figures que sempre he tingut al meu costat. D’aquesta forma va apareixer el proyecte de Ca l’Àvia.

Per què una rostisseria? Quan vaig néixer l’àvia materna acabava d’obrir la seva pròpia rostisseria i mentre jo creixia veia les llargues cues que es feien per recollir els encàrrecs dels pollastres a l’ast i dels plats deliciosos que preparava, com les galtes, conills rostits, croquetes o, fins i tot, l’allioli. Recordo que venia gent de tot arreu, tan local com dels pobles del voltant.

Per què plats preparats? Pel profund record que tinc de l’àvia paterna. Malauradament, ella ja no és entre nosaltres, però els seus plats de macarrons, la milanesa, la fideuada, les amanides, etc. que sempre preparava a casa perduraran sempre en la meva memòria.

I és per això que «Ca l’Àvia» no fa només honor a les meves àvies, sinó a totes: les teves, les dels teus amics, les de tots. Aquelles àvies que ens cuinen, o cuinaven, aquests plats tan difícils d’elaborar de sabor i amor infinit.

Arrenco aquest projecte amb molta il·lusió. Des de fa un parell d’anys la meva àvia materna s’ha jubilat i em sento mancat d’aquells plats culinaris que em preparava, com els pollastres o com els plats cuinats. Per això, pretenc que a partir d’avui no només jo, sinó tots, puguem sentir-nos prop de les nostres àvies a casa fins i tot quan no hi són. Per sentir i notar sempre la seva presència acompanyant-nos en un dels millors plaers de la vida, la bona teca!